EDZÉSEK @ KORONA VÍRUS UPDATE 2.

Tisztelt Szülők, Aikidokák, Diákok!

Az egyesület vezetősége folymatos kapcsolatban van az Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, Esztergomi Járási Hivatal, Népegészségügyi Osztály Járványügyi szakügyintézőjével.

  • Edzések

A Járványügyi Hivatal tájékoztatása szerint a jelenleg kihirdetett kormányrendelet módósításáig az edzések a szokott rendben folyhatnak, szünet elrendelése egyenlőre nem indokolt. 
Az edzések előtt és otthon is viszont kiemelt figyelmet kell fordítani a kézmosásra, fertőtlenítésre. Ezt az oktatók biztosítáják és ellenőrzik.
Aki egészséges és nem tartozik a veszélyeztetett csoportba (tehát nem most érkezett haza veszélyeztetett külföldi országból, nem érintkezett igazoltan beteg személlyel) azt továbbra is várjuk az edzéseken‼
Aki pedig akármilyen betegségben szenved, - ahogyan egy egyszerű influenza járvány esetén is - azt szépen kérjük, hogy a teljes gyógyulásáig ne jöjjön sem Aikidora, sem pedig más közösségbe.​

  • Nyári táborok

Bármilyen táboroztatás jelen pillanatban határozatlan ideig felfüggeszés alatt van. A jelentkezések semmilyen kötelezettséggel nem járnak, kérjük aki tervezte regisztráljon. A táborok akkor kerülnek megrendezésre, ha ezt a körülmények megengedik. Tábordíjat, előleget az egyesület egyenlőre nem szed.

Új információ birtokában azonnal jelentkezünk.

Üdvözlettel:

Bak László
Aikido Shinbukan Dojo

Látogatói hírlevél

Aikido Shinbukan Dojo

2500 Esztergom, Bocskoroskúti út 94.
+36 20 916 65 68
aikidojo@me.com
Google térkép
Utoljára frissítve: 2020. 09. 30. 09:03
Ugrás az oldal tetejére