EDZÉSEK & KORONAVÍRUS INFO

Tisztelt Aikidokák, Szülők, Diákok!

Sajnos elkerülhetetlenné vált, hogy a koronavírussal kapcsolatosan mi is tájékoztatást adjunk, csakis a hivatalos tényekre hagyatkozva!

  • A jelenlegi hivatalos információkat tekintve nincs korlátozás, mely az Aikido edzéseket érintené, így amíg a 100 főnél kisebb létszámú rendezvényekkel kapcsolatosan nem rendelkeznek másként, az edzések a szokásos rendben zajlanak a csoportokban
  • Mivel a megbetegedés a gyermekeknél nem jellemző, és ezért nem indokolt az iskolák bezárása (idézet a kormány közleményéből) jelen pillanatban nem látjuk szükségét az edzések bármi nemű korlátozásának, felfüggesztésének egészen addig, amíg ennek ellenkezőjét el nem rendelik, amire reméljük nem kerül sor.
  • Az edzéseken mindent megteszünk a megelőzés biztosísítása érdekében, kézfertőtlenítő (Inno-Sept Alkohol Gél Extra H1N1 gél) használata biztosított és mindenkinek kivétel nélkül kötelező, a tatami és helyiségek kiemelt fertőtlenítéséről gondoskodunk!

 

  • Aki egészséges és nem tartozik a veszélyeztetett csoportba (tehát nem most érkezett haza veszélyeztetett külföldi országból, nem érintkezett igazoltan beteg személlyel) azt továbbra is várjuk az edzéseken‼
  • Aki pedig akármilyen betegségben szenved, - ahogyan egy egyszerű influenza járvány esetén is - azt szépen kérjük, hogy a teljes gyógyulásáig ne jöjjön sem Aikidora, sem pedig más közösségbe. Erre bármilyen betegség esetén kiemelten figyeljen mindenki!

Teremészetesen megértjük, hogy ha valaki úgy dönt, hogy átmenetileg szünetelteti az edzések látogatását, azonban, mivel jelen pillantaban ezek megtartása nem esik korlátozás alá, ezt saját elhatározásából teszi, így változásig a normál edzéslátogatás szabályai és irányelvei (tagdíj fizetés, hiányzások, betegségek, vizsgák, egyéb...) vannak érvényben, ezzel kapcsoltaban kérjük mindenki megértését és együttműködését. Célunk az edzések biztonságos keretek közötti megtartása és a dojok folyamatos működtetése.

Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban forduljanak bizalommal az oktatókhoz.

Bármilyen körülmény változása esetén azonnal tájékoztatást adunk!

2020. március 11. 21:31

Üdvözlettel:

Bak László
Aikido Shinbukan Dojo, dojovezető

Látogatói hírlevél

Aikido Shinbukan Dojo

2500 Esztergom, Bocskoroskúti út 94.
+36 20 916 65 68
aikidojo@me.com
Google térkép
Utoljára frissítve: 2020. 07. 13. 13:12
Ugrás az oldal tetejére