Jelentkezés, tudnivalók

Jelentkezés

Amennyiben dojonkban szeretne aikidot gyakorolni, jelentkezését bármikor szívesen fogadjuk. 
Az edzéseink szabadon megtekinthetők a gyakorlások időpontjában, nem szükséges előre jeleznie szándékát, bármelyik edzésidőpontban az ajtó nyitva áll. Kérjük, hogy az edzés kezdete előtt érkezzen, és távozásával várja meg az óra végét!
A gyakorlásba tudásszinttől függetlenül folyamatosan, bármikor be lehet kapcsolódni.
Beiratkozáshoz a dojovezetőtől e-mailben kapja meg a tagfelvételi kérelemhez a szükséges tudnivalókat. A díjakat a tagfelvétel jóváhagyását követően az e-mailben kiküldött elektronikus számlák alapján átutalással kell befizetni. 
Tagságát a beiratkozáskor kapott, névre szóló RFID-s tagsági kártyával tudja igazolni, mely egyben az edzések naplózására is szolgál.

Díjak

A gyakorlás megkezdése előtt regisztrációs díjat (egyesületi éves díj) illetve az adott hónapra szóló tagsági díjat kell befizetni. A regisztrációs díj beiratkozástól az adott év végéig érvényes, a havi tagsági díj az adott hónapra szól. Abban az esetben, ha nem a hónap elején iratkozik be, a tagsági díj az adott hónap végéig szól, nem 30 napos intervallumra. 
A tagsági díjat minden hónapban be kell fizetni, részvételtől függetlenül! (Gyermekek esetében a beiratkozástól (alkalmasint szeptembertől) júniusig bezárólag).
Érvényes tagság esetén a dojohoz tartozó helyszínek bármelyike szabadon látogatható. 
Ha nem tagja dojonknak, más klubban gyakorol, de szeretne részt venni edzésünkön, ebben az esetben lehetősége van edzésdíjat fizetni, melynek összege 1500,- Ft/edzés. (Ez az opció maximum 7 alkalommal vehető igénybe.)

Ruházat

Az edzéseken aikido-giben gyakorolunk. Az első néhány edzésen (4-5 alkalom) lehetősége van tréningruhában részt venni, de a későbbiekben szükséges az aikido ruházat megvásárlása. Az aikido-gi dojonkban beszerezhető.
A ruha ára (mérettől és minőségtől függően) különböző. A gyerekruhák 5000 - 8000,- Ft, a felnőtt ruhák 12000 - 14000,- Ft közötti áron elérhetők.

Szünetek

Nemzeti ünnepek napján a felnőtt és gyermek edzések, illetve az iskolai szünidők alatt a gyermek edzések szünetelnek.
Egyéb szünetekről időben tájékoztatást adunk.

Látogatói hírlevél

Aikido Shinbukan Dojo

2500 Esztergom, Bocskoroskúti út 94.
+36 20 916 65 68
aikidojo@me.com
Google térkép
Utoljára frissítve: 2023. 11. 20. 09:37
Ugrás az oldal tetejére