Jogi nyilatkozat

Az Aikido Shinbukan Dojo Harcművészeti Sportegyesület (továbbiakban ASD) tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak (aikidojo.hu, aikidojoblog.wordpress.com) böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  • Az ASD weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a ASD tulajdonosa jogosult.
  • Az ASD tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az ASD azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • Az ASD weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az ASD akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az ASD semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.
  • Az ASD fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az ASD nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a ASD kifejezetten kizárja.
  • Az ASD nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az ASD weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. Az ASD egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Adatkezelési nyilatkozat!

 

A www.aikidojo.hu domain néven üzemelő weboldal adatait az Aikido Shinbukan Dojo Harcművészeti Sportegyesület kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása a később kapcsolattartás, számlázás miatt történik (e-mail, telefon). Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtak alapján jár el. 

A megadott személyes és adatok kezelése bizalmasan történik, betartva a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat, így különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt. A korábban megadat adatok módosítása, bővítése vagy törlése bármikor lehetséges.

Látogatói hírlevél

Aikido Shinbukan Dojo

2500 Esztergom, Bocskoroskúti út 94.
+36 20 916 65 68
aikidojo@me.com
Google térkép
Utoljára frissítve: 2023. 10. 03. 13:26
Ugrás az oldal tetejére