Lányok, Hölgyek a tatamin

Az Aikido-t mint művészetet és mozgásformát lányok és hölgyek is nagy számban választják. Sok esetben képességeiket ügyesebben használva ki, mint az erősebb nem képviselői, sajátítják el a technikákat.

Kihasználva az Aikido sokszínűségét csoportjaink kortól függetlenül kínálnak háziasszonyoknak, kisgyermeket nevelő anyáknak, lányoknak és egyáltalán minden hölgynek olyan mozgásos kikapcsolódást, mely ezt a harcművészetet hívja eszközül ahhoz, hogy jó közösséget teremtve fejlesszük vagy fenntartsuk mind a test és szellem egészségét, visszanyerjük azt az energiát, melyet rohanó világunk minden egyes nap oly nagy mértékben ürít ki belőlünk.

 

Fiatal vagy és energikus, valami különlegeset keresel, de nem szereted az agressziót? Gyere és próbáld ki magad! Ne hidd, hogy nem lehetsz a közösség hasznos tagja, ne hidd el, hogy nem tudod kibontakoztatni kreatív voltodat!

Háziasszonyok és kismamák! A gyereknevelés, háztartás vezetése pokoli fárasztó. Élni kell néha, hogy utána egy jól szívható-rágható anyát kapjanak vissza, mind a gyermekek, mind az egész család! Amit megtalálhat az edzéseken: teljes kikapcsolódás, koncentráció, mozgáskoordináció fejlesztése, fizikailag természetesen átmozgatott, megerősített test, nyújtások, lazítások, mind mentálisan, mind fizikálisan.

Az edzések tematikája:

alapállások, testtartás
központ megtalálása
lendületes mozdulatok
tudatosság és annak fontossága
kreativitás, koncentráció
alapmozgások, egyensúlyvesztés
néhány pszichológiai akadály leküzdése
testhasználat és a tér
ukemi fejlesztés (ismerkedés a gravitációval és a talajjal)
ismerkedés a fegyverekkel
nyújtás és erősítés edzés közben

Látogatói hírlevél

Aikido Shinbukan Dojo

2500 Esztergom, Bocskoroskúti út 94.
+36 20 916 65 68
aikidojo@me.com
Google térkép
Utoljára frissítve: 2024. 06. 05. 08:49
Ugrás az oldal tetejére